Hereke Yıldızspor'da ASKERİ DİSİPLİN olacak!..

ŞOK KOŞUSU 2009'da da Kırmızı Yeşilli camiada görev alan Çoban henüz ilk antrenmanda futbolculara mesajlar verdi. Yaptığı tanışma konuşmasının ardın...

ŞOK KOŞUSU

2009'da da Kırmızı Yeşilli camiada görev alan Çoban henüz ilk antrenmanda futbolculara mesajlar verdi. Yaptığı tanışma konuşmasının ardından antrenmana başlayan futbolcular tempolu koşular yaptı. Hüseyin Çoban ilk çalışmada hazır futbolcusu olup olmadığını görmek için 12 dakikalık test koşusu uyguladı. Çoban'ın eski talebelerinin çoğu yaşayabilecekleri bu duruma hazırlıklıydı. Hemen tüm futbolcular testi geçerken, zorlananlar da oldu.

 

EMİR-KOMUTA ZİNCİRİ

Hüseyin Çoban futbolculara seslendi ve şu şekilde konuştu. "Ben saha içi ile ilgilenirim. Çetin İnan, her şeyimiz, elimiz ayağımız, Sezgin bey, her zaman bizim ile birlikte olacaklar. Başkanımız Faruk Bey ve yöneticilerimiz ihtiyaçlarımız ile ilgilenecekler. Askerde emir-komuta zinciri vardır, hiyerarşi vardır. Buna çok dikkat etmenizi istiyorum. Bir futbolcu küçük bir ihtiyacını direk Çetin Bey'den ya da Sezgin Bey'den isteyemez. Önce kaptanına der, kaptan bana der, baktım benim halledebileceğim bir konu değil, ben de yönetimim ile paylaşırım.

 

MERDİVENLERİ TERS TIRMANACAKSINIZ

Sıkı çalışacağız, diri bir takım olacağız. Antrenmandan eve gidip bir an önce yatağa girmeyi hayal edeceksiniz. Eğer asansör kullanmıyorsanız yandınız. Çünkü merdivenleri ters çıkacaksınız. İzin almak istiyorsanız, bir sorununuz varsa bunu gelip net bir şekilde söyleyeceksiniz. Ben antrenmanda sahaya girdiysem benden sonra kimse sahaya adım atamaz, gider çalışmayı kenardan izler ya da evine gider. Beni tanıyanlar bilir. Ben futbolculara fırsat değil, gelecek veririm. Kimseye de hayal satmam. Bunu da zamanla hepiniz anlayacaksınız. Hereke Yıldızspor Kulübü'ne hepiniz hoş geldiniz. İnşallah iyi bir sezon geçiririz.

Erdem ÖVÜÇ

 

Gençler neler dedi..?

Hereke Yıldızspor'da futbolcular yeni sezon öncesi umutlu konuştular.    

Mert Erçakır - Geçen yıl takımın en küçüklerinden birisiydim, şimdi en büyüklerinden birisiyim. Yeni arkadaşlarımızın gözlerine baktım ve her biri kendine çok inanıyor ve güveniyor. Çok renkli bir lig gibi bekliyor.

Eren Demiray - Hereke Yıldızspor forması ile ilk kez BAL'da oynama şansım doğdu. Elimden geldiği kadar formam için mücadele edeceğim.

Muhammed Fatih Yıldırım - Hüseyin hocamın isteği ile Eskişehir'de okulumu dondurdum ve geldim. BAL'da oynamak bizim için çok önemli bir deneyim olacak. Kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum.

Sefa Tunç - Hüseyin hocamızın kurduğu takımlar genç olur, diri olur ve hep şaşırtır. Bu yıl da Kocaeli'de herkesi şaşırtacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Mehmet Ali Kurun - Hereje Yıldızspor'da forma giyeceğim için çok mutluyum. Yeni takımımızın başarılı olacağına inanıyorum. Ayrıca Bölgesel Amatör Lig'in sert ve mücadeleci yapısı bizim için büyük avantaj. Bu sezon alacağım deneyim ile önümüzdeki yıllarımıza yatırım yapacağız.

Hamza Uzuner - Yeni Kocaelispor ve Birlikspor derken, Hereke Yıldızspor ile anlaştım. 1997'liyim. Hereke ekibinde tanıdığım arkadaşlarım var. Kentimize yakışan bir futbol oynayacağımıza inanıyorum. Allah utandırmasın.

Serhat Rehber - Genç bir takımız. Çok koşan ve hiç bir zaman pes etmeyen bir takım olacağımıza inanıyorum. 

#

06 Ağu 2016 - 17:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.