Herkes 9 günlük tatilin tadını çıkarırken...

Hükümet tarafından bayram öncesi açıklanan 9 günlük tatil nedeniyle çok sayıda vatandaş, bayramı tatil beldelerinde ve memleketlerinde geçirirken, pol...

Hükümet tarafından bayram öncesi açıklanan 9 günlük tatil nedeniyle çok sayıda vatandaş, bayramı tatil beldelerinde ve memleketlerinde geçirirken, polis, asker, doktor ve itfaiyeciler, bayramda yine mesai yaptı. Vatandaşların güvenliğini sağlamak için görev başında olan polis ve askerler, en çok iş düşen kişiler oldular.

 

GÖREV BAŞINDAYDILAR

Olası yangınlara karşı tetikte bekleyen itfaiye erleri de, her türlü tehlikeden vatandaşı korumak amacıyla bayram boyunca hazır durumda bekledi. Vatandaşların can güvenliklerini sağlayabilmek adına tetikte bekleyen itfaiye erleri, zaman zaman gelen ihbarlar üzerine yaptıkları müdahaleler ile vatandaşların rahatça bayram günlerini geçirmelerini sağladı. Hastanelerin acil servislerindeki doktorlar ise bayramda vatandaşların sağlık sorunlarını gidermek için çalıştı.

#

15 Eyl 2016 - 15:31 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

tunahan - sanki babalarının hayrına yaptı ..görev yapıyorsa parasınıda alıyor 2katı bu işler böyledir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 15:31
01

fırat - i infaz koruma memurkarını da unutmasaydınız onnumara olurdu:(

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 15:31