“Herkes için spor” Derince’deydi

TRT Okul kanalında yayınlanan “Herkes için spor” isimli programın çekimleri dün Derince Harikalar Sahili’nde yapıldı. Derinceli vatandaşlar, çekimlerd...

TRT Okul kanalında yayınlanan “Herkes için spor” isimli programın çekimleri dün Derince Harikalar Sahili’nde yapıldı. Derinceli vatandaşlar, çekimlerde spor yapma imkanı buldu.

Özellikle gençler tarafından büyük ilgi gören TRT Okul kanalında yayınlanan “Herkes için spor” isimli programın yayın ekibi dün Derince Harikalar Sahili’ndeydi. Didem Kandemir ile Mehmet Kandemir’in hem sunuculuğunu hem de spor antrenörlüğünü yaptıkları programın çekimlerinde Derinceliler yer aldı. Program yapımcısı Hüseyin Işık, “İnsanlar eşofmanım yok, spor salonuna verecek param yok diyerek bahaneler üretip spor yapamadıkları için bu işe girdik” dedi ve amaçlarının herkese sporu sevdirmek olduğunu söyledi.

HAFTA İÇİ HERGÜN
Programın çekimlerine katılan Derinceli vatandaşlar, spor yaparken büyük keyif aldılar. Çekimler sırasında TRT ekibinden 20 kişi görev yaptı. Harikalar Sahili’nde çekilen ve hafta içi her gün saat 10.00’da TRT Okul kanalında yayınlanan programın görevlileri, çekimler esnasında vatandaşların yaklaşımlarından çok memnun kaldıklarını söylediler.

#

11 Tem 2011 - 17:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.