Hırsızlar paraları yerken yakalandı

Girdikleri bir alışveriş merkezinde bulunan bir bayana ait bebek arabasının içindeki çantayı çalan 3 kişi güvenlik kameraları sayesinde yakayı ele ver...

Girdikleri bir alışveriş merkezinde bulunan bir bayana ait bebek arabasının içindeki çantayı çalan 3 kişi güvenlik kameraları sayesinde yakayı ele verdi. Hırsızların yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri hırsızları çantadan çıkan paraları harcarlarken yakaladı

Güvenlik kameraları sayesinde
Yaklaşık 6 gün önce bir girdikleri bir alışveriş merkezinde B. A. isimli bir bayana ait bebek arabasında asılı bulunan çantayı çalarak kayıplara karışan Derya A. (19), M. U. (16) ile B. A. (17) isimli üç yankesici, alışveriş merkezinde bulunan güvenlik kameraları sayesinde yakayı ele verdi. Alışveriş için girdiği mağazada çantasının çalındığını anlayan B. A., durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan polis ekipleri iş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Çantası çalınan B. A.’nın cüzdanında ise 500TL nakit para, yaklaşık 500TL değerinde ziynet eşyası ve banka kartları bulunuyordu.

Paraları harcarlarken yakalandılar
Yankesicilerin eşkalini alan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Ekipleri zanlıları aramaya başladı. Çantayı çaldıkları iddia edilen üç şahıs, dün sabah saatlerinde çantadan çıkan paraları harcarlarken Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Ekipleri tarafından Yürüyüş Yolu’nda yakalandı. Yaşları küçük olan ve çeşitli suçlardan 20’den fazla kaydı bulunan M. U. ile çeşitli suçlardan kayıtları bulunan B. A. sorgulanmak üzere çocuk şubeye götürüldü. Benzer suçlardan 20’ye yakın kaydı bulunan Derya A. ise Asayiş Şube Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

#

21 Mar 2011 - 15:33 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.