Hırsızlık zanlısı barınma evinde yakalandı

28 Haziran Mahallesi'nde sahibi yurtdışında olan bir daireye girerek, evi soyan hırsızlık zanlısı belediye barınma evinde yakalandıAlınan bilgilere gö...

28 Haziran Mahallesi'nde sahibi yurtdışında olan bir daireye girerek, evi soyan hırsızlık zanlısı belediye barınma evinde yakalandı
Alınan bilgilere göre; İzmit 28 Haziran Mahallesi eski İstanbul Yolu Caddesi Şirin Sokak üzerinde bulunan İsviçre’de yaşayan M.Ç. isimli şahısa ait daireye camı kırarak giren hırsız, evde çalacak bir şey bulamayınca spotçuya giderek, ev kendi eviymiş gibi olan eşyaları da satarak parasını aldı. Olay, birkaç gün sonra yurt dışında bulunan kardeşinin evini kontrol etmek için eve uğrayan İsmail Ç., eşyaların yerinde olmadığını farkedince durumu hemen polise bildirmesiyle ortaya çıktı. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri tarafından yapılan araştırma sonrasında eve giren hırsızın eski sabıkalı Levent S. (31) olduğu belirlendi. Zanlının yapılan araştırma sonrasında Büyükşehir Belediyesi Barınma Evi'nde kaldığı ortaya çıktı. Zanlı, asayişteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi.

#

24 Mar 2012 - 17:20 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.