Hollandalı bankaya izin verildi

Türkiye’de banka Kurmak için 3 Ağustos 2013 tarihinde BDDK’ya yaptığı başvurunun kabul edilmesinden sonra, 2 Mayıs 2014 tarihinde faaliyet izni için y...

Türkiye’de banka Kurmak için 3 Ağustos 2013 tarihinde BDDK’ya yaptığı başvurunun kabul edilmesinden sonra, 2 Mayıs 2014 tarihinde faaliyet izni için yapılan başvuru içinde BDDK tarafından faaliyet izni verildi.

BDDK’nın Resmi Gazete’de yayımlanan karar şu şekilde; “5411 sayılı Bankacılık Kanununun 10 uncu maddesi ile Bankaların İzne Tabi İşlemleri İle Dolaylı Pay Sahipliğine İlişkin Yönetmeliğin 7 nci maddesi kapsamında yapılan değerlendirme neticesinde, Kurulun 1/8/2013 tarihli ve 5461 sayılı Kararı ile kuruluş izni verilen Rabobank A.Ş.’ye faaliyet izni verilmesine karar verilmiştir.”

#

09 Eyl 2014 - 09:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.