Hülya ve Volkan mutluluğa imza attılar

    Hikmet Sezer ve eşi Fatma hanımın güzel kızları mimar Hülya ile Dinçer Medetoğulları ve eşi Fatma hanımın yakışıklı oğulları mimar Volkan, geçtiği...

 

 

Hikmet Sezer ve eşi Fatma hanımın güzel kızları mimar Hülya ile Dinçer Medetoğulları ve eşi Fatma hanımın yakışıklı oğulları mimar Volkan, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen törenle evlendiler. Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Hülya ile Volkan’ın bu mutlu gününe Sezer ve Medetoğluları ailelerinin yakın akraba, dost ve arkadaşları büyük ilgi gösterdiler. Aynı zamanda meslektaş olan Hülya ve Volkan düğün töreni boyunca tüm davetlilerle yakından ilgilenip katılımları için teşekkür ettiler.

Bizler de Hülya ve Volkan’ı kutluyor, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini diliyoruz.

#

22 May 2014 - 11:34 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.