Hürriyet Barış Günü’nü Kartepe’de kutladı

Meclisin tatil olmasıyla beraber Kocaeli çalışmalarına hız veren CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet her gün ayrı bir ilçede olmaya devam...

Meclisin tatil olmasıyla beraber Kocaeli çalışmalarına hız veren CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet her gün ayrı bir ilçede olmaya devam ediyor. Milletvekili Hürriyet, önceki gün Kartepe’de çeşitli kurum kuruluş ve muhtarlara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

POLİSLE VE ASKERLE BAYRAMLAŞTI

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e Kartepe’deki ziyaretlerinde Kartepe ilçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Kartepe Belediyesi Meclis üyeleri Nilay Şişman Merttürk ve Hilmi Selçuk, Kartepe ilçe Yöneticisi İsmail Akbal ve ilçe Genlik Kolları Başkanı Cihan Çakır eşlik etti. Milletvekili Hürriyet ve beraberindeki partilileriyle beraber Kartepe ilçe Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya, İlçe Jandarma Komutan vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Kadir Kaya, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker’i ve beraberindeki Ataevler Mahallesi Muhtarı Neslihan Serim, Serinlik Mahallesi Muhtarı Feridun Kolaylı, Şefkatiye Mahallesi Muhtarı Musa Mut ve Sarımeşe Mahallesi Muhtarı Ahmet Şafak’ı da makamlarında ziyaret ederek 1 Eylül Dünya Barış Gününü kutladı.

 

SUMOTAŞI UNUTMADI

CHP’li heyet SUMOTAŞ Lojistik Başkanı Marika Mehmet Top ve yönetim kurulu üyelerini unutmadı. Milletvekili Hürriyet ziyaret esnasında eski Suadiye Belediyesi Başkanı Musa Öğünç ile de bol bol sohbet etme imkanı buldu. CHP heyeti ayrıca, CHP´li Kartepe Belediyesi meclis üyesi Hilmi Selçuk’un babası Süleyman Selçuk’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Hürriyet son olarak, Ketenciler Köyü eski Muhtarı İrfan Temel, Ketenciler Mahalle Temsilcisi Alaattin Temel ve ilçe delegesi Selahattin Sertöz’ü unutmadı

#

03 Eyl 2016 - 10:30 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.