Hürriyet: Sıkıntılar kader değil

CHP Milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet ve Cuma Karavar, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale...

CHP Milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet ve Cuma Karavar, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale Meriç, Kocaeli Sivaslılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İbrahim Kabasakal, “Tüm siyasi yapılara eşit mesafedeyiz ama Cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine sahip çıkanlara sahip çıkarız” dedi. Hükümet programını tek tek açıklayan milletvekili adayı Hürriyet ise yaşanan sıkıntıların kader olmadığını dile getirdi.


EMEKLİLERİMİZ AY SONUNU DÜŞÜNMESİN

CHP’li heyetin Kocaeli Sivaslılar Derneği’ne olan ziyaretlerinden ötürü mutluluk duyduğunu belirten dernek başkanı İbrahim Kabasakal, dernek olarak tüm siyasi yapılara eşit mesafede durduklarını ifade etti. Kabasakal, “Tüm siyasilere eşit mesafedeyiz. Ancak, Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine sahip çıkanlara sahip çıkarız. Çağdaş bir eğitim ve tarafsız bir hukuk sistemi özlemi duyuyoruz. Maşaların kullanılmadığı bir Türkiye istiyoruz. Dernekler tarafsızsa da, üyeler taraflı olabilir” dedi. Ziyarette konuşma yapan CHP İzmit ilçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ise, “Yurtdışındaki emekliler ülkemize gelip gönüllerince tatil yaparken, bizim emeklilerimiz eşiyle akşam yemeğine çıksa, ay sonunu kara kara düşünmeye başlar” dedi.


ACIMASIZCA ELEŞTİRİLDİK

CHP’li Milletvekili adayı Fatma Kaplan Hürriyet, parti olarak değiştiklerini ifade ederek, “Çok acımasızca eleştirildik. Ama insanlar üzerinde oluşan ‘CHP iktidar olmak istemiyor’ algısını yıktık. CHP’nin Türkiye’deki bütün milletvekili adaylarına bakarsanız, hepsinin halkın içerisinden gelen isimler olduğunu görürsünüz. Bütün programlarımız çok net. Bütün sıkıntıların kader olmadığını herkese göstereceğiz. Vatandaşların alım güçlerini yükselttiğimizde, çarşıda esnaf kazanacak. Esnaf kazandığında üretici kazanacak. Üretici kazandığında ise iş imkânları artacak. Denenmeye ihtiyacımız var. Şirketleri zengin etmek yerine, üreten bir Türkiye haline geleceğiz. Hortumları kesip, halkımızla bölüşeceğiz” açıklamasında bulundu.

#

21 May 2015 - 13:58 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.