Hürriyet, STK’ları ziyaret etti

Sivil toplumun kendileri için önemli olduğunu dile getiren Hürriyet, “Kocaeli’nin STK’lara ve önder insanlara ihtiyacı var” dedi.   CHP Kocaeli Mill...

Sivil toplumun kendileri için önemli olduğunu dile getiren Hürriyet, “Kocaeli’nin STK’lara ve önder insanlara ihtiyacı var” dedi.

 

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çalışmalarının ardından kentte bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki günü bu kapsamda çok yoğun geçiren Hürriyet ilk olarak VM Medikal Park Hastanesi’nde yeni göreve başlayan Genel Müdür Doç. Dr. Soner Şahin ve Başhekim Göksel Ensari’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

SERİ ZİYARETLER

Milletvekili Hürriyet, geçtiğimiz nisan ayı içerisinde genel kurulunu gerçekleştiren Kocaeli Tabip Odası Başkanı Aynur Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya geldi. KYÖD’ün son kongresinde başkanlığa seçilen Mehmet Toker’i de unutmayan Hürriyet, kendisi ve yönetim kurulu üyeleri ile buluşma imkanı buldu.

 

MİMAR VE MÜHENDİSLERİ DİNLEDİ

Milletvekili Hürriyet; Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Mehtap Öztürk ile Mimarlar Odası Başkanı Kamuran Öztekin ile yönetimlerine de tebrik ziyaretinde bulundu. Çevre mühendisleri ile mimarların sorunlarını dinleyen Hürriyet, Türkiye’nin gündeminde bulunan konularda da mühendis ve mimarların sorularını yanıtladı.

 

“STK’LARA ÖNEM VERİYORUM”

Ziyaretler hakkında konuşan CHP’li milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “STK’lar toplumun birlikteliği ve yardımlaşmasında önemli bir yere sahiptir. Ayrıca toplumda, fedakarlık, dayanışma, hoşgörü, kardeşlik, toplumsal barışın sağlanması açısından da STK’lara önem veriyorum. Kocaeli’nin marka kent olma yolunda STK’lara ve önder insanlara ihtiyacı vardır” açıklamasında bulundu.

#

13 Haz 2016 - 09:57 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.