Hürriyet: Türkiye’ye kumpas kurdular

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük’te esnaf gezisi yaptı, vatandaşlarla bir araya gelerek referandum çalışmalarını sürdürdü. Hürri...

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük’te esnaf gezisi yaptı, vatandaşlarla bir araya gelerek referandum çalışmalarını sürdürdü. Hürriyet’e yaptığı ziyaretlerinde Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve partililer eşlik etti. Hürriyet Gölcüklülerle buluşmaları sırasında referandum ile yapılmak istenen düzenlemeyi bir bölünme anayasası olarak niteledi.

 

“EVET’İN BEDELİNİ ÜLKE ÖDER”

AKP’nin ülkenin geleceğine mayın döşediğini öne süren Hürriyet, Başbakan Binali Yıldırım’ın, ‘Başkanlık sistemi gelmezse ülke bölünür’ sözlerine de değindi. “Aslında yapmak istedikleri değişiklik ülkeyi bölecek. Bu anayasa Türkiye'nin önüne konulmuş bir kumpastır. Milletimiz maddeleri iyi okuyup, idrak ettikten sonra sandık başına gitmeli. Toplum bir kişiyi ya da partiyi seviyor diye evet denilirse bedelini bütün ülke öder” dedi.

 

“ARTIK SON ÇIKIŞTAYIZ”

Büyük bir devletin tek kişiye bırakılamayacağını söyleyen Hürriyet, “Şayet bırakılırsa sonuçları çok ağır olur. 2010 referandumu bize 15 Temmuz'u getirdi. Bu kadar denetimsiz ve sınırsız yetkilere sahip bir başkan hata yaparsa devlet çöker. Ülkemizi gayya kuyusunun içine düşmemesi için son çıkış bu referandumdur. Vatandaşımız bilinçli düşünmeli, elini vicdanına koymalı ve tercihini ona göre yapmalı” dedi.

#

28 Mar 2017 - 19:30 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.