Hürriyet, Vatan Partisini ziyaret etti

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet referandumda ‘Hayır’ tercihine destek olan partilere teşekkür ziyaretlerine dev...

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet referandumda ‘Hayır’ tercihine destek olan partilere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Hürriyet ve beraberindeki İzmit ilçe Başkanlığı Yöneticileri Ali Kuzu ve Hakan Çakar; Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Salih Vedat Olguntürk ve yönetimini ziyaret etti.

 

BİRLİKTELİĞİN DEVAMINA İHTİYACIMIZ VAR

Vatan Partisini Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ziyarette yaptığı konuşmada, “Uyum yasaları geldiğinde insanlar ne olduğunu ve nasıl bir duvara tosladığımızı anlayacak. Mecliste bizim dışımızda parti kalmadı. Aktif muhalefet alanında biz varız ama ne yazık ki sayımız yetmiyor. İşimiz hiç kolay değil ama mücadeleyi bırakmayacağız. 2019 yerel seçimleri çok önemli. Yereli almadan da geneli almak mümkün değildir. İnsanların sağ sol demeden ilk defa aynı tarafta yer alması bizim için çok kıymetli. Siyasetin bundan sonraki sürecinde böyle birlikteliklere ihtiyacı var. Bu birlikteliği siyasetin pek çok alanındaki işlerliğini sürdürmek çok önemli” dedi.

 

İÇLERİNDEKİ KAVGA İPLERİNİ ÇEKECEK

Açıklamalarına devam eden Kocaeli Milletvekili Hürriyet referandumda alınan yüzde 51 AKP için kötü bir sonuç olduğunu dile getirerek, “Eğer yüzde 60’larda oy alsalardı baskın seçim yapacaklardı. AKP’de temizlik adı altında büyük bir kavga var ve bu kavga onların ipini çekecektir. İnsanlar kendi arasında doğal propaganda yaptı. Anayasanın hayır gerekçelerini her kesim kendi arasında olduğu gibi karşı cenahı ile de tartışmaya başladı. Adalet ve hakkaniyet kuralları çerçevesinde bu tartışmalar devam etmeli” dedi. Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Salih Vedat Olguntürk ise, “Evet hayır kamplaşmasının sona ermesini istiyoruz. Neden evet dediğini bilmeyen insanlar gerçekleri elbet göreceklerdir. Bizler 2019’da Erdoğan’ın başkan seçilemeyeceğine inanıyoruz” dedi.

#

30 Nis 2017 - 14:15 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

haldun - ziyaret ettiği yere bakarsan chp nin yerini görürsün hala bu zihniyete oy veren yüzde 25 zavallı bir kitle var neyse 2019 dan sonra chp yavaş yavaş silinecek meclisten...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 14:15