Hürriyet’ten Bakan Işık’a cevap: Halkı korkuttuğunuz kriz gelmeyecek

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün de seçim çalışmaları kapsamında körfez ilçede bir dizi ziyarette bulundu. Sabah saat...

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün de seçim çalışmaları kapsamında körfez ilçede bir dizi ziyarette bulundu. Sabah saatlerinde İlimtepe bölgesinde tertiplenen kahvaltı programına katılan Hürriyet, Bakan Fikri Işık’ın yaptığı, “AKP tek başına iktidarı kaybederse kriz gelir” sözlerine cevap verdi. Bakan Işık’ın insanların korkularından faydalanmaya çalıştığını ifade eden Hürriyet, “Merak etme sayın bakan, CHP tek başına iktidar olacak” diye konuştu.

 

“KRİZ ALDATMACASINA KANMAYIN”

CHP Milletvekili adayları Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ayhan Mutlu, Rasim Meriç, Sabriye Şahin, Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı önceki sabah Körfez İlimtepe Mahallesi sakinlerinin tarafından tertip edilen kahvaltı etkinliğine katıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın, “AKP tek başına iktidarı kaybederse kriz olur” sözlerine yanıt veren Hürriyet, Işık’ın insanları umutsuzluğa sürükleyerek oy toplamaya çalıştığına dikkat çekti.

 

“AKP KAOSTAN BESLENİYOR”

AKP’nin krizlerden beslendiğine de dikkat çeken Hürriyet, “Krizle seçmenleri korkutmaya çalışarak oy toplamaya başladılar. AKP tek başına iktidar olmazsa krizin geleceğini söylüyor, krizle insanları korkutmaya çalışıyor. Sayın Bakanım o kadar endişelenmeyin. CHP tek başına iktidar olacaktır ve insanları korkutmaya çalıştığınız o kriz de gelmeyecek. Siz onların kriz aldatmacalarına kanmayın. AKP kaostan, korkudan besleniyor” açıklamasında bulundu.

#

01 Haz 2015 - 09:13 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.