Hürriyet’ten bebeklere hoş geldin hediyesi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, çalışmalarını Darıca ilçesinde sürdürdü. Partilileriyle beraber ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu....

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, çalışmalarını Darıca ilçesinde sürdürdü. Partilileriyle beraber ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe esnaf ve vatandaşlarını gezen Hürriyet, Darıca ilçe Kadın Kolları Başkanı Serap Aydın ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ni de unutmadı. CHP Darıca Kadın Kolları tarafından hayata geçirilen “Hoş Geldin Bebek” sosyal projesi kapsamında doğum servisini gezen Milletvekili Hürriyet, bebeklere hoş geldin hediyesi verdi.


“HOŞGELDİN BEBEK”

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Darıca Kadın Kolları Başkanı Serap Aydın ve yönetimi, örnek bir projeye imza attı. CHP tarafından Darıca’da hayata geçirilen “Hoş Geldin Bebek” projesinin ilk gününde, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde doğan çok sayıda bebeğe bebek seti hediye edildi. Hürriyet ve Aydın; Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yeni doğan bebeklere ve ailelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde,  güzel dilekleri ileten kutlama kartı ve Hoşgeldin Bebek buketi takdim etti. Ayrıca yeni doğan bebeklere çeşitli hediyeler verildi. Projenin çok önemli olduğuna dikkat çeken CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “CHP’nin en çalışkan olduğu ilçelerden biri olan Darıca’daki bayanlarımızın bu projesi gerçekten örnek bir proje. Bu projede emeği geçen başta Kadın Kolları Başkanımız Serap Aydın olmak üzere tüm bayanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

#

23 Eki 2015 - 15:07 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.