Hüseyin Ayaz, Kirazlıkent sakinleriyle görüştü

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ‘Hoş Geldin Komşum’ projesi kapsamında kente gelen tüm sakinlerle toplantılarda buluşarak hem kentin öncü ve...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ‘Hoş Geldin Komşum’ projesi kapsamında kente gelen tüm sakinlerle toplantılarda buluşarak hem kentin öncü ve örnek projelerini anlatıyor, hem de talepleri yerinde halktan alıyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, mahalle muhtarları ve teknik personelleri ile birlikte site toplantıları da organize ediyor ve bu toplantılarda halkla buluşup birebir yerinde istek, görüş ve taleplerini alıyor.

 

“HER ŞEY BAŞİSKELE İÇİN”

Başkan Ayaz, en son Havuzlubahçe Mahallesi’ndeki Kirazlıkent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. ‘Komşularımızda buluştuk’ diyen Başkan Hüseyin Ayaz, “Bizler için vatandaşlarımızdan aldığımız talepler ve yorumlar çok önemli. Biz bunları önemsiyor ve hizmetlerimizi bu şekilde planlıyoruz. Her şey yaşama değer Başiskele için” dedi.

 

“ÇAY SOFRALARINA  KONUK OLUYORUZ”

Başkan Ayaz, “Her geçen gün artan nüfus ile birlikte kentimize yeni toplu konut alanları ve siteler geliyor. Bizler bu site ve komşularımıza “Hoş Geldin Komşum” projemiz kapsamında toplantılar gerçekleştiriyor ve halkla buluşup birebir talep ve isteklerini dinliyoruz. Yeni komşularımızın akşam çay sofralarına konuk oluyoruz. Hemşeri hukukumuzun gelişimine katkı sağlayan bu toplantılar ve buluşmalar bizler için büyük önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

#

17 Eki 2017 - 16:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.