Huzur operasyonunda cinsel uyarıcı hap ele geçirildi

Polisin caydırıcı faaliyetlerdeki etkinliğini arttırarak suçluların ve aranan şahısların yakalanması, suça konu maddelerin ele geçirilmesi, vatandaşla...

Polisin caydırıcı faaliyetlerdeki etkinliğini arttırarak suçluların ve aranan şahısların yakalanması, suça konu maddelerin ele geçirilmesi, vatandaşların rahat ve huzurunun sağlanması için; Asayiş, Çevik Kuvvet, Deniz Limanı, Güvenlik, Uyuşturucu ile Mücadele, Siber Suçlar ile Mücadele, TEM Şube Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlükleri ve jandarma ekiplerinden oluşan 53 ayrı grup halinde toplam 830 personel ile sabit yol arama kontrol noktalarında ve umuma açık yerlerde uygulama büyük bir uygulama gerçekleştirildi.

 

300 tablet cinsel uyarıcı hap

Kimlik kontrolü yapılan 5 bin 84 şahıstan, aralarında hırsızlık, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, imar kirliliğine neden olmak, yoklama/bakaya gibi suçlardan 12 aranan şahıs yakalandı. Yapılan uygulamalarda 4 ayrı şahıs üzerinden 4 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şahısların her birine 914 TL olmak üzere toplamda 3 bin 656 TL idari para cezası uygulandı. 1 şahıs üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 şahıs üzerinden bir miktar esrar maddesi ile 6 adet Captagon Hap, 1 şahıs üzerinden 300 tablet cinsel uyarıcı hap ve 24 kutu cinsel uyarıcı macun ele geçirilerek şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapıldı.

 

14 araç trafikten men edildi
Sabit yol uygulamasında trafik yönünden kontrolü yapılan bin 88 araçtan; 1 çalıntı oto ile 1 hacizli yakalamalı otomobil yakalanarak gerekli adli işlemler yapıldı. 100 araç sürücüsüne 59 bin 77 TL idari para cezası uygulandı, 14 araç ise trafikten men edilmiştir. Kontrol edilen 223 işyerinden 1 işyerine Umum İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı olmadığından, 1 işyerine açık alkollü içki satış ruhsatı bulunmadığından ve 3 işyerine kapalı alanda sigara içilmesine müsaade edilmesinden dolayı idari işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edildi. Kapalı alanda sigara içtiği tespit edilen 1 şahsa 109 TL idari para cezası uygulandı.

#

26 May 2017 - 08:58 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.