Hyundai Assan ödüle doymuyor

Hyundai Motor Company (HMC) tarafından Güney Kore, Seul’de tüm Hyundai distribütörlerinin katıldığı 2017 Global Müşteri Memnuniyeti Semineri, 4-6 Temm...

Hyundai Motor Company (HMC) tarafından Güney Kore, Seul’de tüm Hyundai distribütörlerinin katıldığı 2017 Global Müşteri Memnuniyeti Semineri, 4-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Geleceğin satış sonrası servis trendi ve müşteri beklentileri konularının değerlendirildiği seminerde beklentileri karşılayan, dijital dünyaya uyumlu, kaliteli ve güvenilir hizmet verilmesi konuları ele alındı. 

 

İDDİASINI BİR KEZ  DAHA KANITLADI

Hyundai Assan, son beş yılda olduğu gibi 2017 yılında da Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Bağlılığı konularında HMC Kıdemli Başkan Yardımcısı ve CEO’su Byung Kwon Rhim tarafından ödüllendirildi. Hyundai Assan, bu ödül ile geliştirdiği ve uyguladığı servis programlarıyla müşterisini en çok memnun eden marka olma iddiasını bir kez daha kanıtladı.

 

“SON DERECE GURUR VERİCİ”

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, kazanılan ödüller ile ilgili olarak, “Yirminci üretim yılımızı kutladığımız bu yıl, satış sonrası müşteri memnuniyeti gibi çok önemli bir kategoride başarılı sonuçlar almak bizleri son derece mutlu etti. Çünkü müşteri memnuniyeti indeksi, markaların sektörlerinde etkin bir şekilde varoluş süresini belirleyecek en önemli göstergedir. Bu çerçevede müşterilerimizin beklentilerini, trend ve isteklerini bayi ağımızla çok iyi analiz ediyor ve hızlıca aksiyonlar alıyoruz. Bu tip ödülleri almak son derece önemli ve gurur verici. Yeni program ve projeleri hızlı bir şekilde müşterilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.

#

18 Tem 2017 - 14:59 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.