Hyundai Assan’dan hediye ambulans

Hyundai yetkilileri sağlık koşullarının iyileştirilmesi adına iki adet tam donanımlı ambulansı Sağlık Bakanlığı’na bağışladı. Bağışlanan iki ambulans,...

Hyundai yetkilileri sağlık koşullarının iyileştirilmesi adına iki adet tam donanımlı ambulansı Sağlık Bakanlığı’na bağışladı. Bağışlanan iki ambulans, ihtiyaç sırasına göre Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kullanıma alındı.

 

“UMARIM KULLANILMAZ”

Erzurum’daki ambulans sayısının artırılması yönünde ihtiyaca katkıda bulunmak için bağışta bulunduğunu vurgulayan Hyundai Assan Başkan ve CEO’su Mong-Hyun Yoon, “Bazen hayatta gereksiz şeylere daha fazla önem veriyoruz ve sağlığımızı genellikle ikinci plana atıyoruz. Ama biliyoruz ki sağlık bizim için hep en ön planda olmalı. Umarız bu ambulansları hiç kimse kullanmak zorunda kalmaz ve hep sağlıklı olur. Ama ihtiyaç duyulduğu takdirde bu iki ambulansımızın da tüm Erzurumluların imdadına bir an evvel yetişmesini diliyorum” dedi.

#

21 Eki 2017 - 13:22 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.