İbni Sina’da kütüphane açılışı

İzmit Belediyesi tarafından Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu’nda yaptırılan kütüphane, Belediye Başkanı Nevzat Doğ...

İzmit Belediyesi tarafından Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu’nda yaptırılan kütüphane, Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın da katıldığı törenle açıldı. Açılış törenine Başkan Doğan’ın yanı sıra İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Belediye Meclis Üyesi Cemil Kampara, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, okul müdürü Mahmut Toksoy, mahalle muhtarı Yaşar Doğan, Okul Aile Birliği Başkanı Zuhal Ay,  öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

ÖĞRENCİLERLE KİTAP OKUDU

Nevzat Doğan yaptığı konuşmada, “En çok bütçeyi eğitime ayırıyoruz. Yerel yönetimler olarak okullara destek olmak asli görevimiz olmamasına rağmen, eğitime yapılan yatırımı ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak gördüğümüz için her zaman bu işleri severek ve isteyerek yapmaktayız. Her zaman öğretmenlerimizin, çocuklarımızın ve eğitim camiamızın yanındayız” dedi. Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi ve Başkan Doğan, öğrencilerle bir süre kitap okudu. 

#

06 Eki 2016 - 11:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.