İbrahim Artvinli oğlunu evlendirdi

DYP Kocaeli eski Milletvekili İbrahim Artvinli ile Semra Artvinli çiftinin 3 çocuğundan biri olan ve ticaretle uğraşan Ahmet Artvinli (29) ile Başiske...

DYP Kocaeli eski Milletvekili İbrahim Artvinli ile Semra Artvinli çiftinin 3 çocuğundan biri olan ve ticaretle uğraşan Ahmet Artvinli (29) ile Başiskele ilçesi Körfez Mahallesinde ikamet eden İSU’dan emekli Adem Aslan ile Ayşe Aslan’ın 3 çocuğundan biri Yalova Üniversitesi İktisat Bölümü 2. Sınıfta okuyan kızları Elif Aslan, bir süredir devam eden birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

 

YOĞUN İLGİ

Başiskele Seymen sahilde bulunan Mitza Cafe’de yapılan düğüne ilgi yoğundu. Aile yakınları, akrabaları, arkadaşları bu mutlu günlerinde gelin ve damadı yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.Çiftin nikahını Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz kıyarken damat Ahmet Artvinli’nin şahitliklerini Ece Aka, İbrahim Artvinli, gelinin şahitliğini ise yengesi Şule Aslan yaptı. Genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okundu. Evlilik cüzdanları Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tarafından takdim edildi. Gelin ve damat ilk danslarını piste gelerek yaptı. Başiskele Bahçeci’te ikamet edecekleri öğrenilen genç çiftin balayına ise Antalya’ya gidecekleri öğrenildi. Nuri AKÇAHARMAN

img_1760.jpg

img_1794.jpg

img_4344-(2).jpg

img_1769.jpg

img_1773.jpg

img_1803.jpg

img_2221.jpg

img_2248.jpg

img_2283.jpg

masa-1-004.jpg

masa-2-005.jpg

masa-3-003.jpg

masa-4-001.jpg

masa-5-001.jpg

#

16 Tem 2017 - 13:40 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.