İbrahim Özcan dünya evine girdi

Yaklaşık 3 yıldır Kocaeli Ülkü Ocakları başkanlığı görevini yürüten İbrahim Özcan ve Manisalı olan Sevilcan Binnur Aydemir çifti Emex Otel’de gerçekl...

Yaklaşık 3 yıldır Kocaeli Ülkü Ocakları başkanlığı görevini yürüten İbrahim Özcan ve Manisalı olan Sevilcan Binnur Aydemir çifti Emex Otel’de gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Vasfi Özcan ve Nurten Özcan çiftinin çocuklarından olan İbrahim Özcan ile Kudret Aydemir ve Selma Aydemir çiftinin kızlarından olan Sevilcan Binnur Aydemir, hayatlarının geri kalan bölümünü İzmit’te geçirecek. Ayrıca çiftin balayı programının düğünden sonra belirleneceği öğrenildi.

 

YOĞUN KATILIM

Düğüne MHP’liler adeta akın etti. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanları, Milletvekili adayları, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Milli İttifak Milletvekili Adayı Serhat Duyar, Türk Ocağı Başkanı Yücel Alpay Demir, Kocaeli ve çeşitli illerden gelen Ülkü Ocakları üyeleri, KOTO Başkanı Murat Özdağ düğünde yer alan isimler arasındaydı.

 

BOL ŞAHİT

Çiftin nikahını Nevzat Doğan kıyarken; Aydın Ünlü, MHP Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, Milletvekili Adayı Saffet Sancaklı, Serhat Duyar, Yaşar Şanlı, Murat Özdağ, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Yücel Alpay Demir ve gelin Sevilcan Binnur Aydemir’in en yakın arkadaşı Pelin Dereli nikah şahitliklerini üstlendi. Serkan BORLAK

#

31 May 2015 - 13:06 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.