İdris Ersoy’dan üyelere ziyaret

Ziyarette konuşan Ersoy, “Herkesin çoluk çocuğu ile bayram geçirirken sizler Kocaeli halkının güvenli şekilde bayram geçirmesi için görev başındasını...

Ziyarette konuşan Ersoy, “Herkesin çoluk çocuğu ile bayram geçirirken sizler Kocaeli halkının güvenli şekilde bayram geçirmesi için görev başındasınız, sizin ailenizin ve bütün çalışanların bayramını kutluyorum. Ülkemizde huzur içinde bir bayram geçiriyor. Allah bu huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Dünyanın dört bir tarafında açlık, sefalet, korku ve savaş içinde yaşayan tüm insanlığında en kısa zamanda huzura kavuşmasını diliyorum. Bu ülkenin kahır ekseriyetini oluşturan asgari ücretlilerin, taşeronların ve iş sağlığı ve güvenliğinden yoksun çalışan işçilerimizin de sorunlarını bayramdan sonra çözümü için yapılması gereken çalışmaların takipçisi olacağız “dedi.

#

08 Tem 2016 - 13:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.