İftar sofrası Yavuz Selim’de kuruldu

Yavuz Selim’deki geleneksel sokak iftarında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim Mahallesi’nin devam...

Yavuz Selim’deki geleneksel sokak iftarında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim Mahallesi’nin devam eden planlama çalışmalarıyla Gebze’nin en huzurlu mahallelerinden biri haline geleceğini söyledi.

 

İFTAR ÖNCESİ HER MASAYA KONUK OLDU

Gebze Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrası önceki akşam Yavuz Selim Ortaokulu bahçesinde kuruldu. Başkan Köşker’in ev sahipliğindeki iftara AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, başkan yardımcıları Nilay Ayran ve Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe yöneticileri, mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı. İftar alanına erken saatlerde gelen ve her masaya konuk olarak vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, Yavuz Selim’de devam eden planlama çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

 

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Hep birlikte açılan oruç ve edilen duaların ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim Mahallesi’nin devam eden planlama çalışmalarının tamamlanmasıyla Gebze’nin en huzurlu mahallelerinden biri olacağını söyledi. Başkan Köşker, “Seçimden önce tapu sorununu çözdük. Planlama çalışmalarımız devam ediyor. Ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Yavuz Selim altyapısıyla, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal ve kültürel tesisleriyle yenilenecek. Her zaman aranızdayız. Yavuz Selim’de ne yapıyorsak birlikte hareket edeceğiz. Hiçbir kaygı taşımayın. Bizlere güveniniz devam ettiği sürece hizmetlerimize de devam edeceğiz. Hepinizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, huzur içinde bayrama erişmenizi diliyorum” dedi.

İftar sonrası Ramazan TIR’ında sergilenen Karagöz-Hacivat ve meddah oyunları ile palyaço gösterileri ve pamuk şekeri ikramları çocuklara unutamayacakları bir Ramazan akşamı yaşattı.

#

01 Tem 2015 - 13:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.