İHH Kocaeli Temsilciliği’nden Ellibeş’e teşekkür plaketi

Ziyarette İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Temsilciliği Genel Sekreteri Recep Seyyar, Gölcük Belediye Başkanına İHH’nın ya...

Ziyarette İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Temsilciliği Genel Sekreteri Recep Seyyar, Gölcük Belediye Başkanına İHH’nın yapmış olduğu etkinlik, faaliyet ve çalışmalarına vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı bir Teşekkür plaketi takdim etti.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yapılan ziyaretten dolayı, İHH Kocaeli Temsilciliği Genel Sekreteri Recep Seyyar, İHH Gölcük Gönüllüsü Yalçın Akın ve üye Metin Şahin’e teşekkür etti.

 

Başkan Ellibeş, “İHH’nın sadece Kocaeli genelinde değil Türkiye genelinde yaptığı çalışmaları biliyor, takip ediyor ve bu çalışmalar, bu hizmetlerden dolayı kutluyorum, başarılar diliyorum” dedi. İnsani yardım çalışmalarının yapılmasına katkı sağlama konusunda Gölcük Belediyesi üzerine düşen görevi yapmaya imkânlar ölçüsünde devam edecektir dedi.

#

23 Eyl 2014 - 17:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.