İhsaniye maçında ilginç anlar...

Metin Oktay Stadı'ndaki maç polisin gecikmesinden ötürü 15 dakika kadar rötarlı başladı. Bu arada maçı yöneten hakemler tarafından emniyetle sürekli d...

Metin Oktay Stadı'ndaki maç polisin gecikmesinden ötürü 15 dakika kadar rötarlı başladı. Bu arada maçı yöneten hakemler tarafından emniyetle sürekli diyalog halinde olundu. Polisin gelmesiyle birlikte maç rötarlı başlarken kısa bir süre sonra maçın gözlemcisi Daimi Taşkın'ın ifadeleri dikkat çekti.

 

KİMLİK KONUSU

Taşkın, sahaya gecikmeli olarak gelen polislerin hakemlere "Neden 155’i aradınız" diye çıkıştığını ve hayli kaba dille uyarıda bulunduğunu, saha kenarında yer alan ve aktif hakemlik yapmaya hazırlanan Ömer Buhan'ı sigara içtiği bahanesiyle gözaltına aldığını kaydetti. Taşkın, "Polisler Ömer Buhan'dan tutanak tebliği için kimliğini istedi. BuRhan'ın üzerinde kimlik bulunmayınca polisler hakemi emniyete götürdü" dedi.

 

OHAL VAR… BUNLAR SIK SIK OLUYOR…

Taşkın bu durumdan KASKF Başkanı Murat Aydın ve Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa ile birlikte Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer’i bilgilendirdiğini kaydetti. Öte yandan bir kez daha uzatılan OHAL sürecinden ötürü vatandaşın üzerinde sürekli kimlik bulundurması zorunlu hale getirilmişti.

#

24 Eki 2016 - 09:51 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

AYHAN - ÇAY OCAGINDAN GEÇ ÇIKMIŞLARDIR YADA OKEYE DÖNÜYORDUR

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 09:51
01

Murat AKIN - Polisin maçta ne işi var Polis sokakta bizler için olmalı çok istiyorlarsa özel güvenlik tutsunlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 09:51