İKAD Başkanı Güldüren Erdoğan ile görüştü

Kocaeli’nin tanınmış simalarından iş kadını Mimar Nurhayat Güldüren, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK)’in mali kurul toplantısında Cumhu...

Kocaeli’nin tanınmış simalarından iş kadını Mimar Nurhayat Güldüren, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK)’in mali kurul toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. TÜGİK mali genel kurulunda TÜGİK Başkanı Erkan Güral ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş da açılış konuşması yaptı.

 

“DAHA FAZLA KADIN İŞ HAYATINDA OLMALI”

İş dünyası olarak daha çok çalışmak ve üretmek gerektiğini söyleyen  Nurhayat Güldüren, Kocaeli’nin Türkiye için önemli bir şehir olduğunu, kadınların iş hayatına olumlu katkı yaptığını, daha fazla kadının iş hayatında ve siyasette olması gerektiğini vurguladı. İş Kadınları Derneği (İKAD)’ın da başkanı olan Yatırım Danışmanı ve Mimar Nurhayat Güldüren toplantı sonrası AKP Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu İKAD ekibi olarak ziyaret ederek Kocaeli ile ilgili fikir alışverişi yaptıklarını ve yeni projeler  ürettiklerini belirtti. 

#

18 Şub 2016 - 13:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.