İkazlara uymadılar... Hepsi toplatıldı!

Kandıra ilçesi sahilinde bulunan Cebeci, Kovanağzı, Kumcağız, Kefken, Kerpe sahillerinde güvenlik güçleri ile belediye ekipleri, uyarı ve ikazlara uym...

Kandıra ilçesi sahilinde bulunan Cebeci, Kovanağzı, Kumcağız, Kefken, Kerpe sahillerinde güvenlik güçleri ile belediye ekipleri, uyarı ve ikazlara uymayan kişilerin şezlonglarına el koyuyor. Kocaeli'nin yanı sıra İstanbul ve Sakarya'dan birçok ailenin yaz aylarında tercih ettiği Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahilindeki plajlarda belediye yetkililerinin güvenlik güçleri ile giriştiği şezlong toplama eylemi şaşkınlığa neden oldu. Kimi vatandaşlar ise sosyal medya hesabından tatil için sahilde bulunan bu alanlarda yapılan uygulamanın kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

#

21 Tem 2017 - 17:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet - Kandıra sahilleri çok sahipsiz bu işleri belediye yapsın ona buna bırakırsa işte sonuç birde hiç denetim yok ben on senedir cebecideyim daha hiç zabıta görmedim adamın biri plaja çek yat getirmiş gerisini siz düşünün.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 17:26