İki araç birbirine girdi, anne ve oğlu yaralandı

İzmit Yahya Kaptan ışıklar mevkiinde ışık ihlali nedeniyle iki araç çarpıştı. Meydana gelen kazada anne ile oğlu yaralandı.İzmit Yahya Kaptan ışıklar...

İzmit Yahya Kaptan ışıklar mevkiinde ışık ihlali nedeniyle iki araç çarpıştı. Meydana gelen kazada anne ile oğlu yaralandı.





İzmit Yahya Kaptan ışıklar mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında anne ve oğlu yaralandı. Alınan bilgiye göre Yenişehir Mahallesi istikametinden Yahya Kaptan ışıklarına gelen Görkem Azder yönetimindeki 41 AL 828 plakalı aracıyla kendine yeşil ışık yanınca geçti. İzmit istikametinden Kandıra istikametine gitmekte olan Osman Kurt yönetimindeki 10 TN 568 plakalı araç iddialara göre kırmızı ışıkta geçince iki araç birbirine girdi. Meydana gelen kazada Görkem Azder ile Şehit Selçuk Gökdağ İlköğretim Okulu’nda Anaokulu öğretmeni olan annesi Dilek Azder yaralandı.

Trafik tıkandı
Tam o sırada olay yerinden geçmekte olan ambulans hemen kazaya müdahale etti. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine hemen ikinci ambulans istendi. Yaralılardan Görkem Azder Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, yanında bulunan annesi ise İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yara almayan diğer aracın sürücüsü Osman Kurt ise olayın şokunu atlatmaya çalıştı. Yaralılardan Görkem Azder’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazadan dolayı tıkanan trafik ise yaklaşık yarım saat sonra açılabildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

#

29 Eyl 2011 - 16:23 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.