İki önemli sanatçı tanışma fırsatı buldu

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi, ülkemizin önemli sanatçılarını makamında bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadı. Ülkemizi Fransa’da en iyi...

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi, ülkemizin önemli sanatçılarını makamında bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadı. Ülkemizi Fransa’da en iyi şekilde temsil eden, Romeo ve Juliet oyununu Avrupa’da oynayan en iyi sanatçı ödülü sahibi Cemile Naz Şimşek ile ülkemizin önemli karikatürist sanatçısı Yaşar Tosun, Başkan Bilge Saral’ın makamında buluşarak tanıştı. Saral ise böylesine önemli sanatçıları ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

 

KATKI VERMEYE HAZIRLAR

Ülkemizi Fransa’da ve Avrupa’da en iyi şekilde tanıtan iki sanatçı Yaşar Tosun ve Cemile Naz Şimşek birbirleri ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Gölcük’e sanat konusunda ellerinden gelen her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyarette iki sanatçı sohbet etti ve buluşmayı sağlayan Başkan Saral’a teşekkür ettiler.

#

08 Şub 2016 - 11:25 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.