İKİ YENİ YAZARDAN İMZA GÜNÜ

Aydili Sanat Yayınlarından çıkan Melek Kavşut’un ‘Gölgende Akşam Oldum’ ve Melis Taşkın’ın ‘Zamanın Tohumu’ isimli roman türündeki kitapların tanıtımı...

Aydili Sanat Yayınlarından çıkan Melek Kavşut’un ‘Gölgende Akşam Oldum’ ve Melis Taşkın’ın ‘Zamanın Tohumu’ isimli roman türündeki kitapların tanıtımı dün İnönü Caddesi üzerinde bulunan Kahve Köşkü’nde yapıldı. Aydili Sanay Yayınları Sanat Yönetmeni Şener Aksu ve yayınevi üyelerinin de katıldığı tanıtım gününde yazarlar Melek Kavşut ve Melis Taşkın kitaplarını imzalayarak kitapseverlerin beğenisine sundu.

 

KİTAPLARINI TANITTILAR

Daha önce şiir ve anı kitapları yazan yazar Melek Kavşut 3.kitabı olan ‘Gölgende Akşam Oldum’ isimli kitabında hayatın zorluklarına rağmen ayakta duran bir kadının başarı hikayesini kaleme aldığını dile getirerek kitabını tüm kitapseverlerin okumasını dilediğini söyledi. İlk kitabı ‘Zamanın Tohumu’ isimli kitabı ile okuyucu ile buluşan Melis Taşkın ise ilk kitabını yazmanın heyecanını yaşadığını belirterek bundan sonra ki süreçte masal kitapları yazmak istediğini belirtti.

 

‘AMACIMIZ SANATI AYAKTA TUTMAK’

Aydili Sanat Yayınları Sanat Yönetmeni Şener Aksu ise yaptığı konuşmasında, “Biz Aydili Sanat Yayınları olarak üyelerimizle beraber sanat ve sanatçıyı kentimizde ayakta tutmak için çalışıyoruz. Kocaeli Üniversitesi bünyesinde kurduğumuz şiir etkinlikleri başlayan süreç daha sonrasında KYÖD’de devam etti. Derneleşme süreci sonrasında yayın evi kurma kararı verdik ve ortaya Aydili Sanat Yayınevi ortaya çıktı. Şimdiye kadar 55 üyemizin kitaplarını okuyucu ile buluşturduk. 60 üyemiz var. Bizlere katılmak isteyenler Aydili Sanat Yayınları sitesinden ulaşabilirler” dedi.

Serkan BORLAK

 

#

08 Oca 2017 - 09:55 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.