İkizliçeşme yenileniyor!

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan ve bölgedeki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan, “İzmit’i cazibe merkezi haline getirmek için çalışı...

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan ve bölgedeki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan, “İzmit’i cazibe merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Şimdiye kadar birçok yerde sokak ve cephe iyileştirmesi yaptık. İkizliçeşme’de daha önceden çeşmenin bulunduğu bölgede böyle bir çalışma yapmıştık. Bölge esnafı çalışmalardan olumsuz yönde etkilenmesin diye projeyi iki aşamada yapmaya karar vermiştik. İlk etap çalışmaları çok beğenilmişti. İkinci etap çalışmaları da yakında tamamlanmış olacak” dedi.

 

SOKAK YENİ BAŞTAN YAPILIYOR

İkizliçeşme 2.etap çalışmaları  bir süre önce başlamıştı. 215 bin Liraya ihale edilen proje kapsamında  asfalt ve mevcut kaldırımlar sökülerek, granit taş ve plak taş kaplaması yapıldı. Yetkililer, çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağını söylediler.

#

22 Ara 2015 - 15:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.