İl Emniyet müdürü’nü Başiskeleli muhtarlar ağırladı

İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik Başiskeleli muhtarların düzenlemiş olduğu kahvaltıda bir araya geldi.Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Özkar d...

İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik Başiskeleli muhtarların düzenlemiş olduğu kahvaltıda bir araya geldi.

Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Özkar dün İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve Başiskele ilçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak'ı Doğantepe'de ağırladı. Düzenlenen kahvaltı etkinliğine Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen ve Başiskeleli muhtarlar tam olarak katıldı. Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı Özkar, Müdür Çelik'e kahvaltı etkinliğine katıldığı için çiçek takdim etti. İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, muhtarların sorunlarını da dinledi.

POLİSEVİ İÇİN DETAYLI ÇALIŞMA
Kahvaltı sonrası gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, polisevi hakkında da bilgi verdi. Müdür Hulusi Çelik polisevi detaylarının tamamı ile Vali Ercan Topaca'nın ilgilendiğini belirtti. Çelik, "Konu tüm detayları ile en baştan itibaren beri sayın valimiz tarafından takip ediliyor. Polisevinin bütün problemlere cevap verebilecek olması için belli detaylar üzerinde çalışılıyor. Sayın valimiz önümüzdeki yıl itibari ile çok önemli mesafeler kat edileceğini ve Başiskele bölgemize bu müesseseyi kazandırma gayreti için olduğunu ifade etti. Bütün detay konular en başından beri sayın valimizin takibinde ve onu bırakmış değil. Kendisi de bunu en çok arzulayanlar arasında. Sosyal tesislerin artışı bizi de mutlu edecek" dedi.

#

06 Ara 2012 - 13:03 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.