İlçe başkanı, iki hafta önce doktoru da tehdit etmişti

Kandıra Devlet Hastanesi doktorlarından Özlem Nur Yıldız’a saldırdığı ve tehdit ettiği için büyük tepki toplayan AKP Kandıra İlçe Başkanı Yunuz Özder...

İlçe başkanı, iki hafta önce doktoru da tehdit etmişti
Haber albümü için resme tıklayın

Kandıra Devlet Hastanesi doktorlarından Özlem Nur Yıldız’a saldırdığı ve tehdit ettiği için büyük tepki toplayan AKP Kandıra İlçe Başkanı Yunuz Özder’in benzer bir olayı Kandıra’da görev yapan polislere yaşattığı öğrenildi. Özder, çalıştığı iş yerindeki araçları bağlayan polislere, “Bu araçlar kalkarsa o karakol da buradan kalkar” diyerek tepki gösterdi.

 

TAHLİYE DAVASI AÇILDI

Olay şöyle gelişti; CHP Kandıra İlçe Örgütü’nde yöneticilik yapan Volkan Bulgurcu, AKP İlçe Teşkilatı’nda yöneticilik yapan ve Kandıra’da faaliyet gösteren Taşdelen Fırınının sahibi Cevat Taşdelen’e iş yerini 5 yıllığına kiraladı. Sözleşme süreci bittiğinde dükkanının tahliye edilmesini istedi. Dükkanı boşaltmayan Cevat Taşdelen’e tahliye davası açan Volkan Bulgurcu uzun bir süre kirasını da tahsil edemedi. Alacağını tahsil etmek için icra yolunu seçti.

 

İCRA İŞLEMİNİ BAŞLATTI

17 Eylül Perşembe günü icra takibinde olan her iki aracı fırının önünde gören Volkan Bulgurcu, karakola giderek icra işleminin uygulanmasını istedi. Bütün bunlar yaşanırken fırının sahibi Cevat Taşdelen ve aynı fırında müdür olarak çalışan AKP Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder ilçe dışındaydı. Olayı haber alır almaz önce ilçe emniyet müdürü arandı ve o araçların bağlanmaması söylendi.

 

KARAKOLDA DA BAĞIRDI

Kısa bir süre sonra olay yerine gelen Yunus Özder’in görev yapan polislere, “Bu araçlar buradan kalkarsa bu karakol da buradan gider. Hepinizi sürdürürüm buradan” diyerek tehdit ettiği iddia edildi. Polise engel olamayan Özler, soluğu ilçe emniyet müdürlüğünde aldı. Karakola geldiğinde de bağırmaya başlayarak, “Nerede o müdürünüz, ben ona bu araçlar kaldırılmayacak dedim. O müdür buraya gelecek” diyerek bağırdı.

 

TEKRAR DAVACI OLDU

Karakol çıkışında borcu olan iş yeri sahibi Bulgurcu’yu gören Taşdelen de kavga etmeye başladı. Bulgurcu’yu darp etmeye çalışan Cevat Taşdelen güçlükle uzaklaştırıldı. Taşdelen hakkında bir kez daha davacı olan Volkan Bulgurcu şimdi kazandığı davanın neticesinde iş yerinin tahliye edileceği günü bekliyor.

maa-001.jpg

#

25 Eki 2015 - 19:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Sedat - Devletin güvenlik güçlerine efelenmek ne demektir ya, çok fazla dizi izlemiş herhalde.

Devlet asla unutmaz..

Devlete karşı gelenin sonu hüsrandır, asla değişmez...

Devlet ebed müddettir, partiler ise bir seçimle gider..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ekim 08:23
03

kandirali - İki tarafı da tanıyan biri olarak volkan Bulgurcu haklıdır bir akp seçmeni olarak yunus Özder in ve onu elinde oynatan cevat tasdelenin partiden ihraç edilmesi gerekir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 19:20
02

malum kişi - bu ilçe başkanı kimdir kendini ne sanıyor biran önce iktidar partisi yetkilileri bu başkanı görevden almalı bunun gibi şahsiyetler bu partiye zarar veriyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 19:20