İlimizin yüz aklarından, gururumuz...

Son derece kurumsal bir kimlikle mücadelelerine devam eden Kocaeli Basket, ilimizin gururu olmaya devam ediyor.   BAŞKAN MEVLÜT SALLA Başkanlığını e...

Son derece kurumsal bir kimlikle mücadelelerine devam eden Kocaeli Basket, ilimizin gururu olmaya devam ediyor.

 

BAŞKAN MEVLÜT SALLA

Başkanlığını eski basketbol il temsilcisi, antrenör ve eğitimci Mevlüt Salla’nın yaptığı Kocaeli Basket Spor Kulübü başarıdan başarıya koşuyor. Erkek ve kız takımları ile son derece değerli işlere imza atan kulüpte 300’e yakın sporcu basketbol eğitimi görüyor. Fenerbahçe başta olmak üzere birçok takımın sporcularına rağbet ettiği Kocaeli Basket Kulübü önümüzdeki yıl İzmit’i kızlar basketbol bölgesel liginde temsil etmenin planlarını yapıyor.

 

TÜRKİYE YARI FİNALLERİ’NDELER

Bütçe anlamında kulüp kaynakları ile birlikte sporcu velilerinin katkıları sayesinde ayakta kalmaya çalışan külünün U-16 ve 18 kız takımları ile U-16 erkek basket takımları ilimizi Yıldız ve Gençlerde en iyi şekilde temsil ediyor. U-18 Kız Basketbol Takımı Düzce’de düzenlenen Marmara Bölge Şampiyonası ilk maçında Sakarya Anadolu’yu 65-46 mağlup etti. Kızlarımız ikinci maçını dün Lüleburgaz Belediye ile oynayacaktı. Temsilcimiz bu maçı kazanırsa Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına adını yazdıracak.

birincilik.jpg

KİMSE ONLARI DURDURAMIYOR

2 hafta önce Kocaeli Basket Yıldız Kız Basketbol Takımı Edirne’de düzenlenen U-16 Türkiye şampiyonasında bir birinden güçlü rakiplerinin arasından sıyrıldı ve Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı. Temsilcimiz yarı final maçları için 19-24 Nisan tarihleri arasında Hatay’a gidecek ve grubundan çıkarsa Muğla’daki Türkiye finallerine kalacak. Düzce’deki organizasyondan başarı ile çıkan U-16 erkek takımı ise 30 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında Mersin’deki Türkiye yarı finallerinde boy gösterecek.

etkinlik.jpg

DOKTORU VE PSİKOLOĞU DA VAR

Aziz Bora Çınar’ın başantrenör olduğu takımda Tolga Kaan Bahadır, Ayhan Buğdacı ve Elif Nur Çubukçuoğlu da sporcularına güveniyor. Kulüp yöneticileri Zafer Yıldız, Uğur Ziya Çelik, Aziz Bora Çınar ve Zafer Köklü’nün de çok fedakârca mücadele ettikleri takımda kulüp doktorluğunu Murat Demirtay yaparken Psikolog Zeynep Şule Paylar maçlar öncesinde sporcular ile bir araya geliyor. Adeta basketbolcu fabrikası olan kulüp kentin basketboldaki yüz akı olarak öne çıkıyor.  Erdem ÖVÜÇ

#

28 Mar 2017 - 10:20 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.