İlimtepe İlkokulu yabancı heyeti ağırladı

İlimtepe İlkokulu’nun Erasmus+ projeleri kapsamında ortağı olduğu ‘Stresssiz Avrupa Okulları’ isimli projesinin Türkiye toplantısına katılmak üzere İ...

İlimtepe İlkokulu’nun Erasmus+ projeleri kapsamında ortağı olduğu ‘Stresssiz Avrupa Okulları’ isimli projesinin Türkiye toplantısına katılmak üzere İngiltere, Yunanistan, Litvanya ve İtalya’dan gelen eğitimci ve yönetici heyeti proje çalışmaları ve ziyaretlerini tamamlayarak mayıs ayında Yunanistan’da yapılacak olan final toplantısında buluşmak üzere ülkelerine döndü. Bir haftalık ziyaretleri sırasında öncelikle İlimtepe İlkokulu’nu ziyaret eden misafirler, Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ile karşılanarak okulda hazırlanan etkinlikleri inceledi.

 

KURUMLAR ZİYARET EDİLDİ

İlimtepe Cami’sini ziyaret eden katılımcılar, Cuma namazını gözlemleyerek ibadet ile ilgili genel bilgi aldı. Öğle yemeğinde velilerin hazırladıkları yöresel lezzetleri tadarak proje toplantılarına geçtiler. Toplantılarda milli eğitim sistemi, ülkemizde uygulanan tüm eğitim projeleri ve uygulamaları, proje konusu stres ile ilgili hazırlanan etkinlikler ve materyaller ile ilgili sunumlar yapıldı. Her gün düzenlenen toplantılar sonrasında ilçe Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Körfez Belediyesi ziyaret edildi. Kültürel ve sosyal tanıtımlar yapılarak bir haftalık program son buldu.

#

27 Mar 2016 - 11:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.