İlimtepe'ye kültür merkezi

Körfez Belediyesi, vizyon projelerinden olan İlimtepe Kültür Merkezi’nin ihalesini geçtiğimiz şubat ayında gerçekleştirmişti. Yer teslimi sonrası İlim...

Körfez Belediyesi, vizyon projelerinden olan İlimtepe Kültür Merkezi’nin ihalesini geçtiğimiz şubat ayında gerçekleştirmişti. Yer teslimi sonrası İlimtepe Kültür Merkezi'nin temeli bugün saat 14.30'da düzenlenecek törenle atılacak.

 

DONANIMLI MERKEZ

merkez-002.jpg

Körfez Belediyesi, bölge halkının ihtiyaçlarını bir arada gidermesini sağlayacak hem de sosyal hayatı canlandıracak olan İlimtepe Kültür Merkezi’nin projelendirme çalışmalarını Selçuklu mimarisinde tasarladı. Bölgenin eğitim, kültür, sanat, sağlık alanında halkın ihtiyaçlarına cevap verecek olan merkez tam donanımlı olarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Bugün temel atma töreninin gerçekleştirileceği alanda vatandaşlarla birlikte incelemelerde bulunan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "İlimtepe’yi bu projeyle taçlandırıyoruz. 1,5 yıl gibi bir sürede tamamlanmış olacak" ifadelerini kullandı. İlimtepe sakinleri ise proje nedeniyle Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti.

 

#

26 Mar 2017 - 22:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.