İlk umre kafilesi yola çıktı

Kocaeli Müftülüğü’nün organizasyonu ile bu dönem umre için kutsal topraklara gideceklerin 250 kişilik ilk kafilesi önceki gece Perşembe Pazarı alanınd...

Kocaeli Müftülüğü’nün organizasyonu ile bu dönem umre için kutsal topraklara gideceklerin 250 kişilik ilk kafilesi önceki gece Perşembe Pazarı alanından yola çıktı.

Bu yıl ilimizden Kocaeli Müftülüğü organizasyonu ile 2 bin 600 kişi umreye gidecek. Umreye giden 250 kişilik ilk kafile önceki gece saat 23.00’te Perşembe Pazarı alanından yola çıktı. Umre ziyareti için kutsal topraklara hareket eden 5 otobüsten oluşan 250 kişilik kafile, dualarla uğurlandı. Kutsal topraklarda 20 gün kalacak olan kafileyi uğurlamaya İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve kurmayları da katıldı. Umre ziyaretine gidenler, yakınlarıyla tek tek helalleşip dua istedi. Kutsal topraklara gitmenin mutluluğunu yaşamaktan duydukları hazzı dile getiren vatandaşlar, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

#

20 Şub 2011 - 15:10 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.