İmam Hatip Mezunları’ndan 15 Temmuz programı

Gölcük İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından Kongre Sarayı’nda 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma programı gerçekleştirildi. Programa Gölcük Beled...

Gölcük İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından Kongre Sarayı’nda 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma programı gerçekleştirildi. Programa Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (GİMDER) Başkanı Halil İbrahim Veziroğlu, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.

 

SERGİYLE SON BULDU

Program İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahi dinletisiyle başlayıp, 15 Temmuz anısına sahnelenen tiyatro ile devam etti. 15 Temmuz darbe girişimi ve devamında yaşanan olayların kronolojik olarak fotoğraflarla anlatıldığı serginin protokol ve katılım gösteren vatandaşlar tarafından gezilmesiyle program son buldu. Sergi vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

#

17 Oca 2017 - 11:07 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.