İMO Kocaeli Şubesi’nden eğitimde önemli adım

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, Bilge Adam Bilişim Teknolojileri ile yaptığı protokol ile eğitimi üyelerinin ayağına getirecek.Bilişim Tekno...


İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, Bilge Adam Bilişim Teknolojileri ile yaptığı protokol ile eğitimi üyelerinin ayağına getirecek.

Bilişim Teknolojileri sertifika eğitimlerinde Türkiye’nin en çok tercih edilen ve en büyük özel eğitim kurumu Bilge Adam ile yapılan protokolle İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyelerine eğitimlerden % 30 indirim uygulanacak.


İNDİRİM UYGULANACAK
İmza sonrası açıklama yapan İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Abdurrahman Çuhadar, “Bilge Adam ile yapılacak olan eğitimler iki kısımdan oluşacaktır. Yüz yüze Eğitim ve internet üzerinden yapılacak Online Eğitim; Autocad, 3DS Max, Ms Project, SAP2000 eğitim programları ilk etapta başlayacak olup, diğer meslek içi eğitimler başvuru durumuna göre açılacaktır. Üyelerin Bilge Adam şubelerine başvurarak Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Kimlik Kartını ibraz etmesi durumunda kayıt sırasında söz konusu indirim uygulanacaktır” şeklinde konuştu. nHümeyra ORTAÇ

#

16 Ara 2013 - 11:50 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.