İMO üyeleri fuar gezisinde

Yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan fuarı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şube üyeleri ve mesleğe adım atmak üzere olan KOÜ İnşaat M...

Yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan fuarı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şube üyeleri ve mesleğe adım atmak üzere olan KOÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri ziyaret düzenledi. Gezi ve inceleme amacı ile fuarı gezen mühendisler, sektördeki gelişmeleri yakından takip etti.

 

“YENİ FIRSATLAR VAR”

Türkiye’nin en önemli yapı fuarından olumlu izlenimlerle ayrıldıklarını söyleyen mühendisler, program nedeniyle İMO yöneticilerine teşekkür etti. Etkinliğin önemine değinen İMO Şube Başkanı Tolga Ok, “Üyelerimizin talebi üzerine yapılan bu ve benzeri gezilerin faydalarını Kocaeli’nin her yerinde göreceğiz. Gezi, yapı alanında dünyada ve Türkiye’de meydana gelen gelişmeleri takip etmek amacıyla düzenlendi. Üyelerimizin yapı sektöründeki son gelişmeleri, trendleri, fırsatları yakından takip etmesini ve firma temsilcileri ile görüşülmesine imkan sağlamayı amaçladık” dedi.

#

30 May 2017 - 12:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.