İMO üyelerine ısı yalıtımı anlatıldı

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen son etkinlikte katılımcılara ısı yalıtımı konusunda bilgiler verildi. Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr....

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen son etkinlikte katılımcılara ısı yalıtımı konusunda bilgiler verildi. Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih Taner Yıldırım’ın konuşmacı olarak katıldığı seminere oda üyelerinin ilgisi büyük oldu.

 

ÖNEMLİ BİLGİLER VERDİ

Uygulamalar ve kullanılan malzemeler şeklinde iki bölümde yapılan sunumu sırasında önemli konulara değinen Doç. Dr. Yıldırım, “Doğru tasarım ve uygulama aşamalarında yapılacak doğru kontroller faydası çok fazla. Bu şekilde daha güvenilir yalıtım uygulamalarının ortaya çıkmasına da katkı sağlamış oluyoruz” açıklamasında bulundu.

 

MUTMAN EĞİTİMİ ANLATTI

Seminer sonunda konuşan İMO Kocaeli Şube Eğitim Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Utkan Mutman, “Üyelerimiz ve yeni mühendis olarak bu sektöre giren arkadaşlarımız için bilgilendirme seminerlerini gerçekleştiriyoruz. Günümüzde bilgiyi eğer birileriyle paylaşırsanız değer kazanır. Bu seminerimizde ısı yalıtımının önemine değindik” dedi.

#

22 May 2017 - 23:00 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.