İMO’da eğitime devam

Şube yönetimi, son olarak ‘Çelik Yapıların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmeliği’ konusu ile ilgili olarak üyelerini bilgilendirdi. Gebz...

Şube yönetimi, son olarak ‘Çelik Yapıların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmeliği’ konusu ile ilgili olarak üyelerini bilgilendirdi. Gebze Teknik Üniversitesi Deprem ve Yapı Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Akbaş’ın konuşmacı olarak katıldığı seminere ilgi büyük oldu.

 

KOTO’DA DÜZENLENDİ

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşen seminerde konuşan Prof. Akbaş, yönetmeliğin tasarım felsefesini, nasıl hesap yapılacağını ve nasıl tasarlanacağını anlattı. Yönetmeliğin, Amerika'da yapısal çelik binaların tasarımı için kullanılan yönetmelik örnek alınarak hazırlandığını ifade eden Akbaş, deprem bölgeleri için detayların yeni çıkacak Deprem Yönetmeliği'nde bulunacağını vurguladı. Toplantıda ayrıca bir konuşma yapan İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, katılımcılara konuşmacı Bülent Akbaş’a teşekkür etti.

#

29 Mar 2017 - 06:00 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.