İnanılmaz olay!

İzmit Akçakoca Mahallesinde bulunan 6 katlı bir binada tek başına yaşayan ve yaklaşık 1 aydır kendisinden haber alınamayan 61 yaşındaki bina sahibi Mu...

İzmit Akçakoca Mahallesinde bulunan 6 katlı bir binada tek başına yaşayan ve yaklaşık 1 aydır kendisinden haber alınamayan 61 yaşındaki bina sahibi Mustafa Ahmet Tekdoğan, asansörde ölü olarak bulundu.

İzmit Akçakoca Mahallesi İnönü Caddesi İrem Apartmanı No: 15 adresinde bulunan bir marketin çalışanları, apartmandan gelen yoğun kokular üzerine ve iş yeri sahibinin de yaklaşık 1 aydır ortalarda görünmemesi üzerine şüphelenerek durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdivenli araçla binaya camdan girdi. Bütün katları iş yeri deposu olarak kullanılan apartmanda ilk yapılan aramalarda herhangi bir bulguya rastlanamadı. Binadaki kokunun kaynağını araştıran itfaiye ekipleri, asansörün kilitli kapısını açtıklarında ise korkunç manzara ile karşılaştı.

 

Depremde ailesi ve çocuklarını kaybetmişti
Bina sahibi Mustafa Ahmet Tekdoğan (61), 5 ile 6. kat arasında arızalanan asansörde ölü olarak bulundu. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Tekdoğan’ın cenazesi asansörden alınarak otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Evinin asansöründe ölü olarak bulunan Mustafa Ahmet Tekdoğan’ın bir süredir şeker hastalığı ile mücadele ettiği ve 17 Ağustos Marmara Depreminde ise eşi ve çocuklarını kaybettiği için psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Nuri AKÇAHARMAN

#

20 Haz 2016 - 14:29 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.