İnşaat Mühendisleri Odası’nda iki adaylı kongre

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO)Kocaeli Şubesi’nde 9’uncu Olağan Genel Kurul hazırlığı var. 20...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO)Kocaeli Şubesi’nde 9’uncu Olağan Genel Kurul hazırlığı var. 20 – 21 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan genel kurulda mevcut başkan Tolga Ok ve geçmiş 7’inci dönemde başkanlık yapan Abdurrahman Çuhadar aday olarak yarışacak. İki yılda bir gerçekleştirilen genel kurulda yedi kişilik yönetim kurulu ve 11 İMO Genel Kurul Delegesi belirlenecek. Genel kurul seçiminde 2 bin 100 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

 

İKİ GÜN SÜRECEK

İMO Kocaeli Şubesi’nin 9’uncu Olağan Genel Kurulu 20 Şubat Cumartesi günü başlayacak. Kocaeli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan genel kurul toplantısı saat 09.00’da başlayacak ve saat 17.00’de sona erecek. Kongrenin ikinci günü ise Körfez Mahallesi Yüce Rıfat Sokak No:50 adresinde bulunan İMO’nun binasında, saat 09.00 ile 17.00 arasında genel kurul seçimi gerçekleştirilecek.

 

İKİNCİ KEZ YARIŞACAKLAR

2013 yılında İMO Kocaeli Şubesi’nin 10 yıl boyunca başkanlığını yapan Aykurt Bozkurt’un istifa etmesinin ardından Abdurrahman Çuhadar göreve getirilmişti. 2014 yılındaki 8’inci Olağan Genel Kurul’a kadar başkanlık görevini sürdüren Çuhadar, 8’inci Olağan Genel Kurul Seçimi’nde Tolga Ok ile yarışmış ve seçimi Tolga Ok kazanmıştı. İki yıldır başkanlık görevini üstlenen Tolga Ok’un geçtiğimiz günlerde kongrede aday olacağını açıklamasının ardından kendisiyle görüştüğümüz Abdurrahman Çuhadar da genel kurul için son hazırlıklarını yaptığını ve aday olacağını gazetemize açıkladı. Hilal GÜDÜCÜ

#

04 Şub 2016 - 16:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.