‘İnşallah önümüzdeki iftarı BAL takımımızla yaparız’

    Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Aysu, bu sezon şampiyonluğa kenetlendiklerini, teknik ekip ve sporculara sonuna kadar güv...

 

 

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Aysu, bu sezon şampiyonluğa kenetlendiklerini, teknik ekip ve sporculara sonuna kadar güvendiklerini ifade ederek "Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan bir takımın iftarında buluşuruz inşallah" diye konuştu 

 

BU EKİBE GÜVENİYORUZ

Alt yapı sporcuları, aileler, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, teknik kadro ve Kandıra protokolünü iftarda ağırlayan Kandıra Gençlerbirliği'nde Kulüp Başkanı İsmail Aysu yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. "Geçen sezon iyisi ile kötüsü ile bir yılı geride bıraktık. İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bu sezon kaldığımız yerden devam etmek ve üst lige çıkmak için yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte kolları sıvadık. Teknik ekibimizin verdiği rapor doğrultusunda iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Biz bu ekibe güveniyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl vereceğimiz iftarda Bölgesel Amatör Lig'e çıkmış bir takımın organizasyonunda yer alırız" şeklinde konuştu.

 

#

16 Tem 2014 - 09:42 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.