İnternet dolandırıcıları iş başında!

Gölcük'te bir kişi cep telefonunu internette satışa çıkardı. Bursa'dan gelen 2 kişi telefonunu satışa çıkaran kişi ile bulaşarak bin 100 liraya telefo...

Gölcük'te bir kişi cep telefonunu internette satışa çıkardı. Bursa'dan gelen 2 kişi telefonunu satışa çıkaran kişi ile bulaşarak bin 100 liraya telefonu satın aldı. Telefonu satan vatandaş, bir süre sonra kendisine verilen paraların sahte olduğunu anlayınca  polis merkezine giderek şikayette bulundu. Polis, mobese kayıtlarını inceleyerek 2 şüphelinin kimliğini ve Bursa'dan kiralayarak geldikleri otomobilin plakasını belirledi. 2 şüpheli Kartepe İlçesi'nde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler O.G. ve S.Ş.'nin üzerinde yapılan aramada sahte 100 TL'lik 17 banknot bulundu. Şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

#

15 Oca 2017 - 10:24 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.