İntiharcı gençlere linç girişimi

İntihar etmek isteyen gençler, kararından vazgeçince vatandaşlar linç girişiminide bulundu. Emniyet güçleri, olaya müdahale etti. İşte Ayrıntılar...Ge...

İntihar etmek isteyen gençler, kararından vazgeçince vatandaşlar linç girişiminide bulundu. Emniyet güçleri, olaya müdahale etti. İşte Ayrıntılar...

Gebze bir intihar olayına daha şahitlik etti. Gebze Ticaret Odası karşısında bulunan inşaat halindeki binanın çatısına çıkan 2 genç saatlerce intihar şovlarını sürdürmüş, Belediye Başkanı Adnan Köşker’i gelmesini istemişti. Çatıda rahat tavırları dikkat çeken kardeşler ise aşağıda merakla bekleyen kalabalığa ise tuğla ve kiremit parçaları atmıştı. Olası herhangi bir duruma karşın Emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde hazır bulundu. Genci intihardan vazgeçirmek için uzun süre uğraşan emniyet güçleri olay yerine Gebze Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Kisbet’in gelmesine rağmen şovlarından vazgeçmedi. Saat 16:00’da başlayıp akşamın karanlık saatlerine kadar devam eden intihar şovda pes eden kardeşler sonunda beyaz bayrak açtılar. Saatlerce polisi oyalayan, attıkları tuğlalarla vatandaşın sabrını taşıran ve uzun süre o bölgede elektrik kesintisine sebep olan iki kardeş polis ekiplerince aşağı indirilince etraftaki kalabalık tarafından linç edilmek istendi. Polis kalabalığı güçlükle dağıtırken olay ortasında mahsur kalan bazı gazetecilerde bu arbededen nasibini aldı.

#

25 Mar 2011 - 15:12 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.