Irak U-14 Milli takımı Grand Körfez’de kampa girdi

    Irak Futbol Federasyonu’na bağlı U-14 Milli takımı, önceki gün Derince’de bulunan Grand Körfez Otel’de 20 günlük kampa girdi. Irak U-14 Milli takı...

 

 

Irak Futbol Federasyonu’na bağlı U-14 Milli takımı, önceki gün Derince’de bulunan Grand Körfez Otel’de 20 günlük kampa girdi. Irak U-14 Milli takımı Mehmet Sadık Efe spor tesislerinde Teknik Direktör Said Haşim’i nezaretinde ilk çalışması yaptı

 

ASYA GRUBU ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLANIYOR

5-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında Güney Kore, Tacekistan, Tayland ve Irak’ın bulunduğu U-14 Asya Grubu şampiyonası için çalışmalarını sürdüren Irak U-14 Milli takım önceki gün 20 günlük kamp için Türkiye’ye ilk kez gelip tercihini Kocaeli Derince ilçesinde bulunan Grand Körfez Otel’de kampa girdi. Kampa 25 futbolcu ve yaklaşık 40 kişilik bir ekiple kamp çalışmalarına start verdi. 20 gün Grand Körfez Otel’de kamp yapacak olan Irak U-14 Milli takımı 13, 15, 17 ve 18 Temmuz’da dört hazırlık maçı oynayıp, eksiklerini gidermeye çalışacak. Grand Körfez Otel sahibi Kadir Kurt ve oğlu Serkan Kurt, Irak U-14 Milli takımı ile yakından ilgileniyor. Irak U-14 Takımı haftada iki gün Kondisyon merkezinde kondisyon aletleri ile çalışma yaparken, perşembe sabahı Çenedağ’da kros çalışması yapacak.

 

40 KİŞİLİK EKİPLE KAMPA KATILDILAR

Irak Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Felah Musa, Kamp Müdürü Vamis Hıdır, Tercüman ve eski FİFA hakemlerinden Mahmut Nurettin, Irak U-14 Milli Takım teknik Direktörü Said Haşim, Yardımcı antrenörler Adil Cabbar, Hayit Hamsari, Hüseyin Hammadi, Hayfem Sabri, doktor Hamit Bedrani, iki masör, üç malzemeci, bir diyetisyen, ve 25 futbolcu kampta hazır bulundu. Irak U-14 Milli takımı ilk gün tek antrenman yaparken, 20 günlük boyunca sabah 8.00 ile 10.00 arası ve akşam 19.00 ile 21.00 arasında günde çift antrenman yapacak. Irak U-14 Milli takımı hafif sakatlığı bulunan Seyit Halad ve Halid Muhammed doktor Hamit Bedrani nezaretinde düz koşu yaptı. Irak U-14 milli takımı ilk gün yaklaşık 90 dakika süren çalışmada, düz koşuların ardından ısınma hareketleri yapıp, ardından elle top kapmaca, altıya iki top kapma oyunu oynadı.

#

08 Tem 2014 - 09:45 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.