İş dünyası sorun ve önerilerini Böke’ye iletti

CHP Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, KOTO’da Kocaelili işadamlarıyla bir araya geldi. Kocaeli Ticaret Odası...

CHP Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, KOTO’da Kocaelili işadamlarıyla bir araya geldi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Meclis Başkan Yardımcısı Alp Kayalar, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından ağırlanan Selin Sayek Böke’ye ziyaretinde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Emin Küçükkaya, CHP İl Yönetim Kurulu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

 

BULUT’TAN ÖNERİLER

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Demokrasimizin vazgeçilmezi siyasi partilerimizin, STK’larımızı ziyaret ederek görüşlerini bizlerle paylaşması, bizlerin de görüşlerini çalışma yapılmak üzere dinlemesi çok önemli. Bu manada bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi. Akabinde konuşan CHP Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, “Bizler de iş dünyamızla bir araya gelmeyi ve sizlerin sorunlarına çözüm üretebilmeyi ülkemizin geleceği adına çok önemli buluyoruz” dedi. Konuşmaların ardından, Kocaelili işadamları görüş ve önerilerini CHP heyetiyle paylaştı. 

#

26 Mar 2017 - 12:29 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.