İşadamı Arif Kaymaz hayatını kaybetti

Kocaeli ve Körfez genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan, sayılı iş adamlarından Arif Kaymaz son zamanlarda yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeni i...

Kocaeli ve Körfez genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan, sayılı iş adamlarından Arif Kaymaz son zamanlarda yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeni ile hakkın rahmetine kavuştu. 1943 Urfa Viranşehir doğumlu olan ve Süpiye Kaymaz’ın da eşi olan Arif Kaymaz Sinan, Seydi, Sedat, İbrahim, Feyzullah ve rahmetli Ömer ile Kemal’in de babası idi.


KÖRFEZ’DE DEFNEDİLDİ

1988 yılında Körfez’e gelerek nakliye şirketi kuran ve bir çok şoför esnafına da iş imkânı sunan Arif Kaymaz’ın cenazesi kalabalık bir şekilde Fatih Mahallesi Fatih camiinden kaldırılarak dün Körfez Tütün Çiftlik Mezarlığına defnedildi. Kaymaz’ı son yolculuğunda dostları, akrabaları ve çalışma arkadaşları da yalnız bırakmadı.

#

16 Oca 2015 - 17:29 Kocaeli-

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

urfa6341 - Arif baba mekanı cennet olsun iyi adamdın arif baba büyüğümüzdün bir çok kişi şimdi piyasada artis gibi gezinen zenginler senın çırakların senın kül tabagını döken senın elinde iş almak için dolananlar piyasayı onlara bıraktın gittin arif baba... allah mekanını cennet etsin arif baba

Editörün Notu: Yorumunuzda yer alan bir kısım, sakıncalı olabilceği düşünülerek silinmiştir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 17:29